Hej og tak fordi du tager dig tid til at se denne video. Mit navn er Henrik, og jeg driver et lille internetfirma, hvor kun vi betjener håndværkere og servicevirksomheder.

Når du lige nu bruger en gratis hjemmeside eller din facebookside til dit firma, så betyder det at du ikke har dit eget domæne og e-mail.

Dette giver dig en stor ulempe på markedet, fordi du ville få mange flere kunder, hvis du havde en rigtig hjemmeside, da det ville give dig mange fordele sammenlignet med nu…

dette er jeg villig til at bevise for dig helt for egen regning… du vil nu få alle resultaterne, og så kan du beslutte, om du vil betale for det eller ej.

Lad mig fortælle dig de store fordele, du får nu:

  1. Du vil få dit eget domæne og din egen e-mailadresse.
  2. Rigtige domæner rangerer meget bedre på Google sammenlignet med de gratis hjemmesider.
  3. Et rigtigt domæne fremstår meget mere professionelt og troværdigt.
  4. En rigtig hjemmeside vil give dig mange flere kunder fra din gratis Google Business Profil, fordi jeg vil gøre den lokal SEO-optimeret, og det kan du ikke gøre med gratis hjemmesider.

Så det vil være åbenlyst for dig at erstatte din gratis virksomhedshjemmeside med en rigtig hjemmeside, og jeg er villig til at garantere det…

Her er tilbuddet: Jeg laver en helt ny hjemmeside med alle funktioner, og du skal ikke betale noget for det lige nu… Du kan leje den af mig og du skal kun betale, hvis du tjener penge på grund af min hjemmeside… hvis du ikke tjener penge eller af en eller anden grund, ikke er helt tilfreds… skal du ikke betale… interesseret?

Ok, så fungerer det sådan her: Jeg bygger og administrerer din hjemmeside, jeg administrerer din Google Business Profil og fletter den sammen med din nye hjemmeside. Tro mig, det er sådan, det fungerer sådan i dag, at din gratis Google Business Profil skal flettes sammen og arbejde sammen med din hjemmeside, hvis du vil have Google til at sende kunder til dig…

Jeg gør alt det her, og du betaler ingen penge på forhånd overhovedet! Efter 1 måned beslutter du, om den forretning, du har fået, har været de 2000 kroner værd, jeg opkræver månedligt… hvis du har tjent penge på vores samarbejde, betaler du mig 2000 kroner, og vi kører en måned mere.

Hvis du ikke synes det, sender du mig en simpel e-mail med: “Beklager, jeg tror ikke, dette fungerer for mig” eller noget lignende, og du skal ikke betale noget, jeg sletter det hele, og vi går hver til sit som lige gode venner.

Hvis du bliver ved med at betale mig de 2000 kroner i 15 måneder, er hjemmesiden din, og jeg vil flytte den til en hostingtjeneste efter dit valg (Du kan selvfølgelig også blive hos mig men det bestemmer du helt og holdent).

Så du betaler kun den månedlige leje ved slutningen af måneden, efter du har set resultaterne, og hvis du ikke kan lide de resultater, du får, betaler du slet ikke! Så, som du forhåbentlig kan se: Hvis du ikke tjener penge på vores samarbejde… så betaler du ikke. Du skal ikke betale noget forud, der er ingen binding, opsigelse, eller andre sjove påfund. jeg tager hele risikoen.

Jeg tror, vi kan være enige om, at jeg ikke kan være mere fair end det. Så, dette hele starter med, at du og jeg har et virtuelt møde, og så beslutter vi sammen, om vi skal starte et samarbejde… så næste skridt er, at du booker et møde i min kalender, hvis du er interesseret.

Skal vi igang med det samme, skal du blot udfylde formularen her, så kontakter vi dig lynhurtigt tilbage:

Hvis du har spørgsmål eller gerne lige vil have en snak inden du bestiller, kan du booke en tid her:

Vi bruger cookies til at indsamle statistik over brugen af hjemmesiden

Hvis du klikker på knappen 'Accepter', godkender du, at vi sætter cookies til brug for statistik. Hvis du klikker på knappen 'Afvis,' sætter vi ikke cookies til statistik – vi benytter dog en cookie for at huske dit valg.

Klik her for at læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Hej, kan jeg hjælpe med noget?
Hvad kan jeg gøre for dig?
Lad os chatte sammen... Er der et projekt du ønsker min hjælp til, eller har du brug for faglig rådgivning?

Mit svar kommer som sms på det telefonnummer du indtaster.